​​
Overlast van ongedierte?
Snel & voordelig

Wespennest in je spouwmuur? Wij bestrijden die voor u met garantie!

In het voorjaar beginnen de wespen met het bouwen van hun nesten. De koningin gaat op zoek naar een geschikte plek en maakt daar een beginnend nest. Op de meest uitéénlopende plaatsen kan je een nest tegenkomen; de meest voorkomende plaatsen zijn: een wespennest in je spouw of spouwmuur, wespen onder een boeiboord, wespen onder dakpannen, maar ook zomaar een wespennest in de grond komt voor. Als het nest gereed is, legt de koningin hier eitjes in. Na zo'n 3-4 weken komen deze eitjes uit. Het wespennest wordt gedurende de zomer steeds groter en er komen steeds meer wespen.  Hoe groter het nest, hoe meer vliegverkeer, en dus meer kans op signalering of overlast.

Hoewel wespen nuttige diertjes zijn in de natuur, i.v.m het opruimen van dode insecten, en het vangen van ander (hinderlijk) ongedierte om hun larven mee te voeden, vinden mensen hun aanwezigheid op hun terras of speelplaats van kinderen, vaak maar vervelend.

Mocht u een nest opmerken dan raden wij u aan om het wespennest zo snel mogelijk te bestrijden. Hiermee kunnen vervelende gevolgen zoals een wespensteek en soms ook een allergische reactie voorkomen worden. Evenals schade die de beestjes kunnen aanbrengen door bijv. het wegvreten van isolatie bij een wepennest in je spouwmuur of onder dakbeschot.

U vindt bij óns een snelle service!  Het nest  wordt door ons veelal nog dezelfde dag bestreden! Bovendien wordt bestrijding uitgevoerd tegen een scherpe prijs en  geven wij garantie, dat  uw wespennest echt weg is. Mocht dat niet zo zijn dan bieden wij u gratis nabehandeling  aan,  totdat uw overlast geheel is verdwenen!

Wij zijn onder meer actief in de volgende plaatsen: Reeuwijk, Gouda, Haastrecht, Gouderak, Moordrecht, Stolwijk,
Berkenwoude, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven,  Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Ouderkerk a/d IJssel,
Krimpen a/d IJssel,  Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Streefkerk, Alblasserdam, Oud-Alblas, Bleskensgraaf,
Molenaarsgraaf, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Groot-Ammers, Ridderkerk,
Hendrik Ido Ambacht, Nieuwpoort, Langerak, Ameide, Lexmond, Vianen, Ottoland, Noordeloos, Meerkerk,
Hoornaar, Hoogblokland, Schelluinen, Gorinchem, Arkel, Leerbroek, Leerdam, Kedichem, Nieuwland,
Schoonrewoerd, Werkendam, Sleeuwijk.