​​
Overlast van ongedierte?
Snel & voordelig

Zomerongedierte

Bij het toenemen van de temparatuur, nemen ook de meldingen over ongedierte toe. Lees hier meer over zomerongedierte en hoe u dit kunt voorkomen.

Wespen

In het voorjaar beginnen de wespen met het bouwen van hun nesten. De koningin gaat op zoek naar een geschikte plek en maakt daar een nest. Als het nest gereed is, legt de koningin hier eitjes in. Na zo'n 3-4 weken komen deze eitjes uit. Het wespennest wordt gedurende de zomer steeds groter en er komen steeds meer wespen.

Wij raden u daarom aan om een wespennest zo snel mogelijk te bestrijden. Hiermee kunnen vervelende gevolgen zoals een wespenbeet of allergische reactie voorkomen worden.

U vindt bij ons een snelle service. Doorgaans proberen wij dezelfde dag nog te komen. Het nest wordt bestreden tegen een scherpe prijs en bovendien geven wij garantie, dat uw wespennest echt weg is. Als dat niet zo is, bieden wij u een gratis nabehandeling aan.

Mieren

Grote colonnes mieren in uw tuin? Als de mieren uit hun winterslaap ontwaken, gaan zij op zoek naar voedsel. Mieren zijn echte zoetekauwen. Daarom is ook uw keuken een geliefde plek voor mieren. Om dit te voorkomen raden wij u aan om etensresten goed op te ruimen en de vuilnisbak regelmatig te legen. Mocht dit niet afdoende werken, is Ongediertebestrijding de Waard u graag van dienst.

Vlooien

Vlooien komen vooral in de zomer veel voor bij honden en katten. Via honden en katten kunnen vlooien ook in huis komen. Een vlooienbesmetting kan nare gevolgen hebben: beten, jeuk, een lintwormbesmetting en zelfs bloedarmoede. Om vlooienoverlast te voorkomen, raden wij u aan om uw hond/kat te kammen met een vlooienkam en om uw vloerbedekking goed te zuigen.

Voor meer advies of bestrijding staat Ongediertebestrijding de Waard altijd voor u klaar.

Vliegen

Ook vliegenoverlast komt vooral in de zomer voor. Als u last heeft van vliegenoverlast, moet in eerste instantie de broedplaats achterhaald en verwijderd worden. De broedplaats bevindt zich meestal in mest of in rottende voedselresten. Het is belangrijk dat de broedplaats snel verwijderd wordt om de overlast van vliegen tegen te gaan. Vliegen vermenigvuldigen zich namelijk razendsnel.

Vliegenoverlast kan daarnaast ook tegengegaan worden door middel van vliegengordijnen of vliegenlampen. Deze middelen zijn veelgebruikt in de voedingsindustrie en horeca.

Voor optimale bestrijding van zomerongedierte geeft Ongediertebestrijding de Waard u graag gericht advies,
afgestemd op uw situatie.